Tajništvo: (02) 450 38 00 info@konsak.si

SPOŠTOVANI OSNOVNOŠOLCI IN STARŠI

Poletne počitnice se žal nezadržno bližajo h koncu in prvi dan šolskega leta 2023/2024 je pred vrati. Ta bo v v petek, 1. 9. 2023.

Kot običajno, učence od 2. do 9. razreda pričakujemo ob 8.20. Z dejavnostmi prvega dne bodo zaključili do 10. ure. S seboj naj prinesejo beležko, pisalo in mapico.

Za učence 1. razreda se bo prvi šolski dan pričel v šolski avli, ob 10.00. O poteku aktivnosti, boste starši prvošolčkov obveščeni posebej.

V tem dnevu ni organizirane prehrane.

Da bo pričetek novega šolskega leta brezkrben tudi za učence iz krajev, ki so utrpeli posledice neurij in poplav, ste pripomogli tudi tudi vi, spoštovani starši. Vsem, ki ste v organizirani dobrodelni zbiralni akciji prispevali šolske potrebščine, se vam iskreno zahvaljujem. Podarjene in zbrane stvari so že bile poslane v prave roke.

Da je bila akcija res uspešna, lahko preberete tudi v članku, ki je bil objavljen v Večeru. Do njega lahko dostopate ne tej povezavi:

https://vecer.com/maribor/aktualno/foto-mariborske-in-okoliske-osnovne-sole-zbirale-solske-potrebscine-zelo-cutimo-s-tistimi-na-poplavljenih-obmocjih-10338659

Vsi delavci naše šole se že intenzivno pripravljamo na prihod naših učencev in jih že nestrpno pričakujemo. Verjamemo, da ste si vsi, tako učenci kot starši uspeli odpočiti in nabrati energije ter motivacije za nove naloge in izzive.

Prijeten preostanek počitniških dni in uspešen pričetek novega obdobja pridobivanja znanja.

Jasmina Voršič, ravnateljica

 

Prilagodi izgled strani