Tajništvo: (02) 450 38 00 info@konsak.si

Dragi učenci in starši,

za nami je pestro šolsko leto, ki nam je ponovno prineslo mnoge izzive. Z vztrajnostjo in trudom ste pridobili ocene, nekateri pa ste razen tega sodelovali še v različnih dejavnostih, projektih in tekmovanjih iz znanja, kjer ste bili zelo uspešni. Za pridnost, za vse dosežke in uspehe čestitam vsem učencem in neumornim učiteljem in mentorjem za predano delo in požrtvovalnost.

S proslavo ob dnevu državnosti in z razdelitvijo spričeval in priznanj se je zaključilo obdobje pridobivanja znanja v šolskih klopeh. Naša šola bo sedaj za nekaj časa ostala brez otroške radoživosti, smeha, tekanja po hodnikih in glasnega šolskega zvonca, ki bi opominjal, da se pričenja pouk. Prihajajoči počitniški dnevi naj bodo zanimivi, brezskrbni, prijetni in namenjeni počitku, ki ste si tudi letos zelo zaslužili. Želim vam, da jih starši in otroci skupaj preživite sproščeno, da za nekaj časa pozbite na telefone in tablice in se posvetite potepanju, raziskovanju, branju knjig, poletnim dogodivščinam in nabiranju novih moči, ki jih boste potrebovali ob vstopu v naslednje šolsko leto. 

Bodite dobro, pazite na svoje zdravje in zdravje drugih, da se bomo v novem šolskem letu lahko sproščeno družili in posvetili šolskemu delu.

Vesele počitnice in srečno!

Jasmina Voršič, ravnateljica

Prilagodi izgled strani