Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletne strani ob obisku shranijo na vaš računalnik. Piškotke uporablja velika večina spletnih strani s ciljem boljše uporabniške izkušnje in beleženja statistike obiska spletne strani.

Naša spletna stran uporablja 2 (dve) skupini piškotkov:Google Analytics piškotke, Google Maps piškotke in piškotek za strinjanje z uporabo piškotkov na naši spletni strani.

Piškotek za strinjanje z uporabo piškotkov

Spletna stran uporablja piškotek, ki vašemu spletnemu brskalniku omogoča, da si zapomni vaše strinjanje z uporabo piškotkov na naši spletni strani.

Google Analytics piškotki

Spletna stran uporablja 4 (štiri) Google Analytics piškotke, ki nam omogočajo shranjevanje osnovnih statističnih podatkov o uporabi naše spletne strani, kot so število obiskovalcev, najbolj popularne podstrani in podobno. Ti podatki nam omogočajo, da izboljšujemo uporabniško izkušnjo naše spletne strani, obiskovalci pa ves čas ostanejo popolnoma anonimni.

V spodnji tabeli se nahaja natančen seznam vseh piškotkov, ki jih ta stran uporablja s kratkim opisom in namenom uporabe.

 
Lastni piškotki

Oznaka piškotka Ime piškotka Namen Trajanje piškotka
cookie_notice_accepted Piškotek za strinjanje z uporabo piškotkov Osnovno delovanje spletne strani 1 leto

 

Piškotji tretjih

Oznaka piškotka Ime piškotka Namen Trajanje piškotka
_ga Google Analytics Uporablja se za razlikovanje med uporabniki 2 leti
_gid Google Analytics Uporablja se za razlikovanje med uporabniki 24 ur
_gat_tag Google Analytics Uporablja se za uravnavanje dostopov do spletne strani 1 minuta
_gali Google Analytics Izboljšana dodelitev povezav 24 ur