Spoštovani starši, učenci, sodelavci,

za nami je pestro šolsko leto, ki nam je prineslo mnoge in velike izzive. Skupaj z vašimi otroki ste premagovali negotovost. Predvsem v času pouka na daljavo, ko so pogrešali druženje s sošolci in šolsko delo v učilnicah, ste jim stali ob strani in pomagali pri šolskem delu. Tudi ob vrnitvi v šolo ste se vsi skupaj uspešno trudili nadoknaditi tisto, za kar na daljavo ni bilo možnosti in priložnosti. Kljub temu da ste bili učenci zelo obremenjeni, ste z vztrajnostjo in trudom pridobili ocene, nekateri pa ste razen tega sodelovali še v različnih dejavnostih, projektih, tekmovanjih iz znanja. Za pridnost, za vse učne dosežke in uspehe na tekmovanjih in za vse prispevke, ki so v tem času nastali čestitam učencem,  staršem, ki ste jim stali ob strani in jih vzpodbujali, seveda pa tudi našim neumornim učiteljem in mentorjem za predano delo in požrtvovalnost.

Prihajajoči počitniški dnevi naj bodo zanimivi, prijetni in namenjeni počitku, ki ste si ga letos še posebej zaslužili. Preživite jih brezskrbno, predvsem pa si naberite novih moči, ki jih boste potrebovali ob vstopu v naslednje šolsko leto, za katerega nam vsem želim, da bi bilo bolj prijazno in manj negotovo kot letošnje.

Bodite dobro, pazite na svoje zdravje in zdravje drugih, da se bomo v novem šolskem letu lahko sproščeno in brez omejitev družili in posvetili šolskemu delu.

Ob jutrišnjem prazniku, dnevu državnosti smo pripravili posebno proslavo, ki si jo lahko ogledate na:

www.youtube.com/watch?v=RlChLHKd4ZU&ab_channel=KlemenMarkelj

Prilagamo tudi poslanico ministrice prof. dr. Kustec ob zaključku šolskega leta, ki je namenjena vsem zaposlenim v vzgoji in izobraževanju, učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom:

https://www.gov.si/novice/2021-06-23-poslanica-ministrice-prof-dr-simone-kustec-ob-zakljucku-solskega-leta-20202021/

Jasmina Voršič, ravnateljica