Spoštovani starši.

Zaradi začasne prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti, vam posredujemo navodila, ki se nanašajo na ta ukrep.

Prosimo vas, da vsakodnevno obiskujete spletno stran šole, kjer bomo objavljali pomembna obvestila in navodila za delo vaših otrok.

Začasno zaprtje šole za učence ne predstavlja počitnic. Po navodilih MIZŠ bo potrebno pouk opraviti na daljavo. V ta namen bo od ponedeljka, 16. 3. 2020, na šolski spletni strani oblikovan zavihek »Izobraževanje na daljavo«, ki bo razdeljen na zavihke za posamezen oddelek. Za vsak delovni dan boste v njem našli navodila učiteljev za tiste predmete, ki bi jih učenci imeli na urniku. Prosimo, da učenci opravijo vse zapisane aktivnosti, kar bodo učitelji po povratku v šolo tudi preverili.

Razen zavihkov za oddelke, bo dodan zavihek »Babič-in kotiček«, kjer bo šolska psihologinja objavljala obvestila, nasvete in kontakt, kamor boste lahko posredovali morebitna vprašanja. Prosimo, da dnevno preverjate tudi vsebino tega zavihka.

V primeru, da poznate katerega od staršev brez dostopa do interneta, vas prosimo, da jim pomagate (posredovanje informacij, fotografiranje delovnih listov, …) ali obvestite nas, da to storimo mi.

Vodstvo šole