23. 3. 2020, ponedeljek


20. 3. 2020, petek


19. 3. 2020, četrtek

Navodila za OPB se nahajajo v zavihku JUV in OPB.


18. 3. 2020, sreda

Pozdravljeni!

Pošiljam vam učno gradivo in učne liste za sredo.

Fotografije rešitev in opravljenih nalog pošljite na moj e-mail: tanja.strelec@guest.arnes.si. Tudi vse povratne informacije boste dobili na vaš elektronski naslov.

Lepo pozdravljeni, Tanja Strelec


17. 3. 2020, torek

Spoštovani starši.

Gradivo za učenje na daljavo najdete v spodnjih priponkah. V prvi priponki je natančen opis dejavnosti za današnji dan.  Priponke za DOD1.a rešijo učenci, ki  so se prijavili na MAT tekmovanje.

Fotografije rešitev pošljite preko eAsistenta ali na moj e-mail tanja.strelec@guest.arnes.si. Hvala vsem, ki ste posredovali včerajšnje naloge, povratne informacije sem vam poslala.

Lepo pozdravljeni, učiteljica Tanja Strelec


16. 3. 2020, ponedeljek

Špštovani starši!

Pošiljam vam učno snov, ki jo boste skupaj z vašimi otroci predelali.

SPO: Skrbim za svoje zdravje

SLJ: Kupujemo na tržnici

LUM: Poslikava papirnate nakupovalne vrečke

Vse navedene aktivnosti so opisane v spodnji priponki: 1. a 16. 3. 2020. Učni list za izvedbo aktivnosti pri SPO in slikovno gradivo za govorno izražanje pri SLJ pravtako najdete v priponkah spodaj.

Rešen UL za SPO fotografirajte (lahko fotografirate tudi prerisane in rešene naloge v brezčrtnem zvezku, če nimate možnosti tiskanja). Pošljite ga na e-mail (tanja.strelec@guest.arnes.si), da vam lahko posredujem povratno informacijo. Enako velja za izdelano vrečico. Hvala.

Ostanite zdravi,

učiteljica Tanja